Sony har nytt stor suksess med flaggskiptelefonene sine i Z-serien, og med siste utgave av toppmodellen sin, Xperia Z3, legger Sony lista enda høyere for både ytelse, bildekvalitet og ikke minst funksjoner.

Samtidig har telefonen fått kraftigere batteri på hele 3100 mAh, mulighet for å spille PS4-spill på telefonen som eneste telefon på markedet, og høyeste IP-klassifisering.

 

Frihet til å bruke mobilen hvor du vil

Sony har siden første generasjon av flagskipet Xperia Z bydd på toppmodeller med fukt og støvbeskyttelse som tidligere var forbeholdt klumpete gummibelagte arbeidstelefoner. Med Z3 har Sony tatt steget enda lenger og byr på IP65/IP68 klassifisering, som betyr at telefonen er 100% støvtett og vanntett inntil 1,5 meters dyp i 30 minutter. Dermed slipper du å tenke deg om før du drar telefonen frem i pøsende regnvær, eller du kan bruke det klasseledende kameraet til å ta undervannsbilder.

Klasseledende kamera

Sony har lang erfaring med foto, noe også telefonene de byr på nyter godt av. Xperia Z3 er utstyrt med en 20,7 megapikslers kamerasensor med bakbelysning samt Cyber-shot- og Handycam-teknologi, noe som gir bildekvalitet uten sidestykke fra en normal mobiltelefon. Med mulighet for opptak i 4K-oppløsning er videoene dine også klare for fremtidens ultra-HD skjermer.

Kraftig maskinvare

Maskinvaremessig er Xperia Z3 utstyrt med Qualcomms Snapdragon 801 (MSM8974AC) systembrikke, og drives av en Quad-core 2.5 GHz Krait 400 CPU med Adreno 330 GPU. Dermed står ikke Xperia Z3 tilbake for noen av konkurrentene på markedet når det kommer til rå maskinkraft.

Dette gjør det også mulig å spille dine PS4-spill på telefonen med en PS4-kontroller koblet til trådløst, noe ingen andre telefoner på markedet kan by på.

Dette er et kommersielt innlegg sponset av SONY Mobile.