Det som angivelig skal være en intern servicemanual for kommende LG Nexus 5 er lekket på nett, og bekrefter mange av ryktene rundt telefonens spesifikasjoner.

Ingen store overraskelser

I følge servicemanualen vil LG Nexus 5 som forventet drives av en Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 systembrikke med 2,3GHz quad-core Krait 400 CPU, Adreno 330 GPU og 2GB RAM. Skjermen er en 4,95 tommer stor IPS LCD med 1080 x 1920px oppløsning, noe som gir en svært respektabel pikseltetthet på 445ppi. Nexus 5 vil ha et hovedkamera på 8 megapiksler med optisk bildestabilisering og LED-blits, og et frontkamera på 1,3 megapiksler. Det er imidlertid ingen indikasjoner i servicemanualen på at hovedkameraet er DIGITALoptics sitt MEMS-kamera slik ryktene ville ha det til for noen dager siden.

I følge manualen har telefonen ikke overraskende 4G/LTE-støtte, samt NFC og Bluetooth 4.0. Det er også støtte for trådløs lading og Slimport microUSB på plass. Lagringsmessig ser det ut som telefonen vil komme i varianter med 16 og 32GB intern lagring, men begge er dessverre uten støtte for ekstra minnekort.

nexus5-scetch

Se den komplette manualen under

LG D821

DEL
Joachim eier og driver Mobilfakta.no, og fungerer som redaktør, skribent, designer, koder og generell potet. Har jobbet en årreke innen telekom, blant annet i Telenor og Ventelo.