Samsung Galaxy S4 Mini har fått en god dose oppmerksomhet etter at den ble kjent, og det har vært ventet at den ville bli lansert i løpet av kort tid etter at Galaxy S4 kommer i butikkhyllene.

Nå ser det imidlertid ut som Samsung utsetter lanseringen. I følge SamMobile kommer Samsung til å lansere S4 Mini først i midten av Juli, ikke i slutten av Mai som var forventet. Det er ikke oppgitt noen spesifikk grunn til forsinkelsen.

Relatert: Faktaside for Samsung Galaxy S4

Bekreftet via User-Agent Profile

At en Samsung Galaxy S4 Mini er underveis ble nylig bekreftet via Samsungs UAProf-oversikt. Når det kommer til spesifikasjoner vil Galaxy S4 Mini angivelig ha en 4,3 tommers qHD-skjerm, 8 megapikslers kamera og komme med Android 4.2.2 fra fabrikk. Operativsystemet vil selvasgt være kledd opp i Samsungs eget TouchWiz Nature UX grensesnitt.

Fire varianter av Galaxy S4 Mini

I følge ryktene vil Samsung lansere Galaxy S4 Mini i fire varianter, GT-I9190 med quad-core prosessor og HSPA+ støtte, GT-I9192 med dual-core prosessor, HSPA+ støtte of Dual-SIM, GT-I9195 med LTE og GT-I9198. Sistnevnte er beregnet på det Kinesiske markedet og vil etter alt å dømme ikke være tilgjengelig i resten av verden.

Mest sannsynlig vil det være enten GT-I9190 eller GT-I9195 som finner veien til Norge.

KILDESamMobile
DEL
Joachim eier og driver Mobilfakta.no, og fungerer som redaktør, skribent, designer, koder og generell potet. Har jobbet en årreke innen telekom, blant annet i Telenor og Ventelo.