Motorola slipper en tøff og robust liten godsak av en telefon ved navn Defy Mini på det Norske markedet i Mai, og det til en svært hyggelig pris.

Den robuste Motorola Defy kom på markedet i fjor og markerte Motorolas retur på smartphonemarkedet her i Norge, og etter oppgraderinger av denne underveis, ble en ny modell i serien vist frem på CES-messen i Las Vegas.

Telefonen er forventet å koste godt i underkant av 2000 kroner, og fremstår dermed som en god kandidat til brukere som trenger en jobbtelefon som tåler en trøkk. Det skal imidlertid nevnes at storebror Defy+ også ligger under 2000 kroner nå, og de to modellene vil måtte konkurrere på andre faktorer enn prisen.

Godt alternativ for unge

Som bildet over viser ser ikke Defy Mini ut som de tradisjonelle telefonene i nisjen for robuste jobbtelefoner, men fremstår mer som en helt ordinær smarttelefon. Dette vi også kunne åpne for at den slår an som et alternativ for yngre brukere som skal få sin første smarttelefon. Med en rimelig prislapp og gode forutsetninger for å overleve hardhendt bruk har den i alle fall mange fortrinn.

Android 2.3

Motorola Defy Mini slippes med Android 2.3 installert. Hvorvidt den vil oppgraderes til Android 4.0 etter slipp er i skrivende stund ikke kjent.