Nokia bekrefter at Lumia 900 kommer til å lanseres også på denne siden av Atlanteren.

Nokia Lumia 900 kommer til Europa!

Nokia bekrefter på sine hjemmesider at Lumia 900 kommer til å bli lansert også i Europa. Vi har vært i kontakt med Nokia for å få mer informasjon om lansering, men de holder enda kortene tett til brystet angående dato.

Ryktene har vært mange og varierende rundt telefonen, og mer enn en gang har vi mottatt kontramelding på kontramelding. Nokia har imidlertid postet bekreftelse på at Lumia 900 vil bli lansert også her i Norge, så får vi bare smøre oss med tålmodighet i påvente av en bekreftet dato.

Fra Nokias hjemmesider

På CES i Las Vegas i januar lanserte vi den mye omtalte Nokia Lumia 900 på det amerikanske markedet. Det er en glede for oss nå å meddele at Nokia Lumia 900 blir tilgjengelig på flere markeder, også på denne siden av Atlanteren. Nokia Lumia 900 kommer med Dual Carrier HSPA, som gir hastigheter opp til 42.2 Mbps. Den har svært god batterikapasitet, og den har en 4,3 tommer stor ClearBlack AMOLED-skjerm som sørger for en strålende innholdsopplevelse. Nokia Lumia 900 forventes å komme i butikk i andre kvartal til en pris på omtrent 480 euro før skatter og eventuelle subsidier.