Etter flere lanseringer i One-serien, er det nå klart for avduking av en ny budsjettmodell i Desire-serien fra HTC, HTC Desire C.

Telefonen skal inkludere Beats Audio™-teknologi som i følge HTC «gjør det mulig å høre musikken slik som artisten har laget den».

Musikkmobil

«En av de tingene folk bruker telefonen mest til, er å lytte til musikk. Så det er viktigere enn noensinne at vi leverer den energien og de følelsene som musikerne skaper i studioet,» sier Peter Frølund, Nordisk direktør i HTC. «HTC Desire C tilbyr kundene flott design, enkel tilgang til innhold og hurtig forbindelse – noe som gjør den til en allsidig og brukervennlig smarttelefon.

Desire C leverer i følge HTC «kraftig og fyldig studiolyd», noe som skal være et resultat av optimalisert Beats Audio og en god maskinvare. Spesifikasjonene på telefonen er imidlertid ganske beskjedne, så om HTC kan holde hva de lover er inntil videre uvisst.

Spesifikasjoner

Telefonen kommer med en 600MHz prosessor, 512Mb RAM, 5Mp kamera og 4Gb lagring, hvorav 1Gb er tilgjengelig for brukeren. Telefonen har støtte for minnekort. Skjermen er på 3,5″ med beskjedne 320 x 480 pikslers oppløsning, noe som gir en pikseltetthet på 164.83 PPI

HTC Desire C fås i rødt, hvitt og svart, med HTC Sense 4.0 og Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).