Nokia 808 PureView, Sony Xperia Go og Huawei P1 er noen av nylaseringene som kommer i butikkhyllene i Juli.

Sony Xperia Go

Vi har tidligere omtalt Sonys nye budsjettmodell Xperia Go, som kommer ut i butikkene i Juli. Nøkkelord er lav pris, grei ytelse og enkel bruk. Xperia Go er en enkel telefon rettet mot førstegangskjøpere og andre brukere som bare ønsker seg en helt grunnleggende smarttelefon. Telefonen har en 3,5-tommers skjerm, 5MP kamera og lanseres med Android 2.3.

Huawei P1

P1 er Huaweis nye flaggskip og skilter med 4,3-tommers skjerm med 960×540 pikslers oppløsning, dual-core prosessor på 1,5Ghz, 8MP hovedkamera og Android 4.0. Telefonen har også frontkamera på 1,3MP. Huawei P1 vil komme i to utgaver, P1 og P1S. P1S har fått et slankere batteri, og blir med sine snaue 6,7 millimeter den tynneste smarttelefonen på markedet.

Nokia 808 Pureview

Det er ikke så alt for ofte Nokia får folk til å slå opp øynene lenger, men med annonseringen av 808 Pureview klarte de dette til gangs. Med et monsterkamera på hele 41MP med Carl Zeiss-optikk har denne telefonen tatt konseptet mobilkamera til helt nye høyder.

Telefonen har også fått større sensor enn normalt for mobiltelefoner, faktisk større enn på de fleste vanlige kompaktkameraer, for å kunne utnytte det vanvittige megapikseltallet bedre. Så kan man spørre seg om 808 er en mobiltelefon med innebygget kamera, eller et kamera med innebygget mobiltelefon.