Apple har annonsert regnskapstallene for første kvartal av regnskapsåret 2015, som ble avsluttet 27. Desember. Takket være svært gode salgstall i Kina kunne selskapet rapportere at alle salgsrekorder er ettertrykkelig knust med en kvartalsomsetning på hele 74,6 milliarder dollar og et nettooverskudd på hele 18 milliarder dollar.

Disse tallene gir et nettooverskudd på 3,06 dollar per aksje, noe som er en oppgang på hele 30% sammenlignet med samme kvartal i forrige regnskapsår, hvor tallene var 57,6 milliarder dollar i omsetning og 13,1 milliarder dollar i nettooverskudd (2,07 dollar per aksje).

Apple melder at de forventer en omsetning mellom 52 og 55 milliarder dollar i inneværende kvartal, og meldte også om utbetaling av utbytte på 0,47 dollar per aksje for forrige kvartal.

Salget av iPad nådde 21,4 millioner enheter, mot forventet 21,5 millioner, en merkbar nedgang sammenlignet med 26 millioner forrige år.

I tillegg til ekstremt gode salgstall for iPhone kunne Apple også melde om rekordsalg av Mac (5,2 millioner enheter) og svært gode omsetningstall i App Store.