De fleste forventet at Snapdragon 810 ville være å finne i de fleste Android-flaggskipene som skal lanseres i 2015, men gjentatte rykter om problemer med varmgang har svekket Qualsomms dominerede posisjon i markedet.

I følge rykter har Samsung valgt å benytte seg av sin egen Exynos-brikke i alle utgaver av Galaxy S6 fremfor å benytte Snapdragon på det europeiske markedet slik de har hatt for vane å gjøre.

Nå hevder imidlertid interne kilder at Qualcomm jobber med å utvikler en oppdatert utgave av systembrikken til Samsung. Brikken skal angivelig være klar i Mars, og det spørs dermed om den vil være klar i tide til å benyttes i Galaxy S6.

Hittil har Qualcomm hardnakket benektet at det har vært problemer med Snapdragon 810, men denne nyheten tyder på at det kan ha vært mer sannhet i ryktene enn de har villet innrømme.

KILDEPhonearena
DEL
Joachim eier og driver Mobilfakta.no, og fungerer som redaktør, skribent, designer, koder og generell potet. Har jobbet en årreke innen telekom, blant annet i Telenor og Ventelo.