Den nyeste utgaven i Samsungs populære phablet-serie, Galaxy Note 4, har gjennomgått AnTuTus benchmark. Skjermbildet av testen avslører noen av enhetens tekniske spesifikasjoner og bekrefter mye av det som har surret på ryktebørsen den siste tiden.

Ifølge lekkasjen vil Note 4 kjøre Android 4.4.4 rett ut av esken, sammen med en Samsung Exynos 5433 Octa core CPU. Det bør også være en Snapdragon 805-utgave av telefonen, som garantert vil være utgaven som dukker opp her på berget.

Imponerende skjerm

Skjermoppløsningen er på 1440 x 2560, som vil være en fin måte å vise bilder tatt av telefonens 15,8 MP kamera. Hvis ryktene rundt størrelsen på skjermen stemmer (5,7 «) vil dette bety at note 4 byr på antutu-leaken pikseltetthet på over 500ppi, noe som tyder på at telefonen vil ha en skjerm som kan imponere de fleste. Telefonen vil også by på 16 GB lagringsplass, og selv om det er ubekreftet, forventes det at telefonen vil komme med mulighet for utvidelse av lagrinsplassen med microSD.

Lanseres om et par uker

Selv om spesifikasjonene ikke er bekreftet av Samsung, vil vi ikke måtte vente mye lenger for å vite alt om Note 4 da Samsung etter alt å dømme vil avduke phableten om et par uker den 3. september, på IFA-messen i Berlin.