Lanseringen av Galaxy S3 om noen dager er ikke det eneste som skjer på Samsung-fronten i Mai. Galaxy Ace 2 som vi tidligere har omtalt, samt Galaxy Pocket kommer begge i butikkhyllene i løpet av måneden.

Galaxy Ace II

Galaxy Ace 2 er arvtageren til Galxy Ace, som lenge har vært budsjettmodellen i Galaxy serien. Ace 2 har fått ny Dual-core prosessor på 800Mhz og en skjerm på 3,8 tommer med 480×800 piksler, noe som gir hele 246 ppi i oppløsning (til sammenligning har den opprinnelige Samsung Galaxy S bare 233 ppi). Galaxy Ace 2 forventes å koste rundt 2500 kroner.

Noe av det mest spennende med Ace II er imidlertid på navigasjonsfronten, hvor den i tillegg til GPS har støtte for det russiske systemet Glonass – resultatet av det er raskere lokasjon og langt bedre treffsikkerhet på GPSens kalkuleringer.

Galaxy Pocket

Galaxy Pocket er en av Samsungs nye innstegsmodeller, med relativt kraftig hardware, liten størrelse og hyggelig pris vil nok dette være en potensiell storselger hos kunder som ikke føler behovet for å legge flere tusenlapper ekstra på disken for å få en toppmodell.

Vekten er oppgitt til beskjedne 97 gram, og med en tykkelse på bare 12mm er den også en av de tynneste mobilene på markedet. Skjermstørrelsen er på 2,8 tommer.

Pris forventes å ligge rundt 1000 kroner.

Android 2.3

Begge telefonene lanseres med Android 2.3 og Samsungs Touch Wiz-grensesnitt.