I går kunne vi fortelle at Lumia 830 etter alt å dømme ville dukke opp på Microsofts lanseringsevent 4. September, og nå har flere detaljer rundt telefonen endelig funnet veien ut på nett.

Nettstedet TK Tech News har lekket en video som viser telefonen og mer informasjon rundt spesifikasjonene den har å skilte med. Dersom informasjonen er korrekt vil Lumia 830 by på en 4,5 tommer stor skjerm med 720p oppløsning, noe som gir en pikseltetthet på 326ppi. Dette er ikke direkte imponerende i dagens marked, men så er også Lumia 830 siktet inn om det store markedet i mellomsjiktet, og ikke en flaggskip-modell.

Telefonen skal ha støtte for ekstra minnekort, men vi har foreløpig ikke informasjon on hvor mye intern lagring det vil være tilgjengelig. Med tanke på at forgjengeren Lumia 820 hadde 8 GB å by å er det imidlertid sannsynlig at 830 vil ha det samme, eller muligens er oppgradert til 16 GB.

Telefonen skal også ha et PureView-kamera på 20.1 megapiksler, ikke 13 som tidligere antydet. Det bekreftes også at telefonen vil ha LTE-støtte og at den kjører Windows Phone 8.1

Kilden bak lekkasjene lover mer informasjon frem mot lansering, da de angivelig har fått fingrene i et eksemplar av telefonen.