En stund etter lanseringen av HTC One M7 dukket også en forvokst fetter med litt mindre hjernekraft opp i form av HTC One Max. Nå som M8 er godt på plass i markedet svirrer ryktene om en ny One Max på nett, og at nykommeren skal være langt kvikkere.

Mens HTC One M8 er utstyrt med en Snapdragon 801 SoC hevdes det nå at den nye utgaven av One Max vil få Qualcomms Snapdragon 805, kombinert med en skjerm på minst 5,5 tommer. Designet skal være nøyaktig det samme som på One M8, og telefonen skal fortsatt være bygget i aluminium for den gode kvalitetsfølelsen.

HTC har lenge jobbet hardt for å ta igjen konkurrentene, og kunne i sommer rapportere om positive regnskapstall. Ved å lansere en potensiell Note 4-dødare er det liten tvil om at HTC vil fortsette den positive trenden.

Så gjenstår det å se hvovidt telefonen ved å tilby samme maskinkraft, omentrent samme skjermstørrelse og en skikkelig premium-finish kan overbevise mange nok med planer om å kjøpe Note 4 til å revurdere hvor de skal legge igjen pengene sine.