Tre detaljerte bilder som angivelig viser Samsung Galaxy Note 4 dukket i dag opp i innboksen vår fra en anonym kilde, og gir oss en idè om hvordan telefonen som forventes lansert om bare noen uker vil se ut.

Om bildene viser seg å være ekte er det ikke snakk om veldig store endringer, men rammen og bakplaten ser endret ut sammenlignet med Note 3.

Det har lenge vært påstått at Samsung med Note 4 ville gå bort fra å bygge telefonene i ren plast, og bildene kan tyde på at rammen faktisk er av metall, selv om det av bildene er vanskelig å se om det er ekte metall eller bare plast som har fått et strøk krom-lakk.

Skjermen på Note 4 hevdes å skulle være på 5,7 tommer skkurat som på forgjengeren, men oppløsningen skal angivelig være økt til 2560 x 1440px (QHD).

Maskinvaremessig snakkes det om en Snapdragon 805 SoC med Quad-Core 2,5 GHz Krait 450 CPU,  Adreno 420 GPU og hele 4 GB RAM.

Faktaside: Samsung Galaxy Note 4

Samsung har sendt ut sine IFA-invitasjoner for noen dager siden, hvor det fremkommer at årets UNPACKED-event skal foregå 3. September. Det er liten tvil om at nettopp Note 4 vil være hovedattraksjonen på denne eventen.

 

KILDEAnonymt tips
DEL
Joachim eier og driver Mobilfakta.no, og fungerer som redaktør, skribent, designer, koder og generell potet. Har jobbet en årreke innen telekom, blant annet i Telenor og Ventelo.