Ryktene rundt LG Nexus 5 kommer tett for tiden, og de siste tipsene rundt telefonen hevder å avsløre prisen og at de to modellene får forskjellige batterier.

Det meste er allerede kjent

Prisen og nøyaktig lanseringsdato er to av de få tingene vi enda ikke har hatt allverden med informasjon rundt, etter at lekkasjen av en intern servicemanual i går bekreftet de fleste ryktene rundt spesifikasjoner (denne er nå fjernet fra scribd med kopirett som begrunnelse, noe som gir hold i at den var ekte vare). Vi vet at det vil være to modeller, en med 16GB intern lagringsplass og en med 32GB, og at telefonen vil drives av Qualcomms Snapdragon 800 systembrikke.

Ellers vet vi også at telefonen vil ha 4,95 tommers skjerm med full HD-oppløsning, 8 megapikslers kamera med optisk bildestabilisering, 4G-støtte og NFC. Ryktene om at kameraet i Nexus 5 er DIGITALoptics sitt MEMS-kamera er dog ikke bekreftet, og vi velger å anse dette ryktet som mindre troverdig.

Forskjellig lagringsplass, forskjellig batterikapasitet

De nyeste ryktene hevder i tillegg til pris at de to modellene også vil ha forskjellig batterikapasitet. Mens 16GB-utgaven angivelig er utstyrt med det tidligere lekkede 2300mAh batteriet, noe som har ført til mange klager over for dårlig batterikapasitet, hevder tipseren at 32GB-utgaven vil ha et batteri på 3000mAh, noe som burde gjøre susen for de fleste om dette stemmer. De to modellene skal angivelig ha prislapper på henholdsvis $299 (ca 1800,-) og $399 (ca 2400,-) i USA. Prisen her i Norge vil nok bli en del høyere enn dette dog.

Var du en av de som var misfornøyd med batterikapasiteten på Nexus 5, og gjør dette telefonen mer aktuell om ryktene stemmer?