[box_light]

Det er under en måned til LG forventes å lansere oppfølgeren til sitt flaggskip, og nettstedet Engadget har nå lekket bilder angivelig av telefonen som forventes å få navnet Optimus G2.

[innholdsannonser]

Lanseres 7. August

Telefonen forventes å bli lansert 7. August på en pressetilstelning LG sendte ut invitasjoner til i forrige måned, etter å ha bekreftet at det nye flaggskipet vil drives av Qualcomms kraftigste systembrikke, Snapdragon 800.

LG slapp i helga også en teaservideo for å bygge opp hype rundt lanseringen. Denne inneholdt derimot ingen klare bilder av telefonen, eller spesifikasjoner. Videoen gjorde det imidlertid tydelig at det er nettopp G2 som vil bli introdusert på tilstelningen.

Matcher konkurrentene

Siden telefonen skal drives av Snapdragon 800 er det naturlig å anta at den vil være klokket til brikkens maksgrense på 2,3 GHz. Telefonen forventes også å ha 2GB RAM og et 13MP kamera. Dermed legger den seg maskinvaremessig på linje med konkurrentenes eksisterende flaggskip. Operativsystemet antas å være Android 4.2.2

I tillegg til bildene fra Engadget er det også lekket en video som skal vise telefonen på youtubekanalen 4Leakz. Siden videoen viser nøyaktig samme telefon som bildene regner vi lekkasjen som rimelig troverdig. Se videoen under.

Kilder: Engadget | 4Leakz

[/box_light]