Samsung har levert 20 millioner Galaxy S4 i løpet av de første 68 dagene siden telefonen ble lansert, nesten en måned raskere enn forrige flaggskip, Galaxy SIII nådde samme salgstall. Dermed ser ryktene om sviktende salgstall for Galaxy S4 ut til å være tilbakevist.

Koreanske medier hevder tallene er bekreftet av J.K. Shin, sjefen for Samsungs mobildivisjon, men Samsung har ikke ønsket å bekrefte dette. Dersom tallene stemmer vil det si at Samsung har nådd denne milepælen bare en drøy måned etter forrige, når det ble offisielt uttalt at Samsung hadde levert 10 millioner enheter, og at salget av Galaxy S4 slett ikke er synkende slik tidligere rapporter har antydet. Tallene betyr også at Galaxy S4 er historiens raskest selgende Android-mobil.

Som tallene viser har Samsung Galaxy S4 hatt langt høyere salgstall enn sine forgjengere, men det var forventet og håpet at telefonen skulle selge enda bedre, noe også Samsungs aksjekurs viser.

Sammenlignet med erkerivalen Apples salgstall (estimert av Strategy Analytics) for iPhone 5 og 4S har Samsung ikke greid å holde følge. Det er estimert at iPhone 4S brukte 79 dager på å nå 32 millioner leverte enheter, mens iPhone 5 nådde nesten 34 millioner på 100 dager.Hvor lang tid det tar Samsung å nå 30 millioners-milepælen gjenstår å se, men alt tyder på at det vil ta noe lenger enn Apples telefoner.