[box_light]

Bilder av en ny telefon fra Motorola har lekket på nett de siste dagene, og mye tyder på at dette er den tidligere omtalte Motorola X Phone som viser seg for kameraene.

[innholdsannonser2]

Tettere knyttet til Google

Telefonen bærer Motorolas nye logo, som har gjennomgått små endringer for å knyttes nærere til moderselskapet. Det at telefonen på bildene som er lekket bærer denne nye logoen gjør at de fleste som følger mobilbransjen nå sier seg mer og mer sikre på at de lekkede bildene faktisk viser X Phone.

Bildet til høyre dukket opp på PhoneArena, og i følge kilden bak bildet skal ha blitt tatt under testing av telefonens 4G tilknytning på Sprint-nettverket i USA. Telefonen har i følge beskrivelser en skjerm på rundt 4,5 tommer.

Ikke en konkurrent for de største gutta

De som håpet på en ny flaggskiptelefon fra Motorola må nok dersom ryktene stemmer se seg skuffet. Telefonens 4,5 tommer store skjerm skal angivelig ha 720p skjermoppløsning, Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960 systembrikke med dual-core 1,7GHz CPU, 2GB RAM og 16GB intern lagring. Kameraet på sin side skal i følge ryktene være på 10 megapiksler.

Telefonen, som kjører Android 4.2.2 plasserer seg dermed i mellomsjiktet, noe som i og seg selv ikke er en dårlig taktikk, og en for eksempel Sony hadde stor suksess med etter utkjøpet av Ericsson ved å etablere seg i mellomsjiktet først, hvor det er store salgsvolum og mindre kostnader i produksjon og utvikling.

[/box_light]

DEL
Joachim eier og driver Mobilfakta.no, og fungerer som redaktør, skribent, designer, koder og generell potet. Har jobbet en årreke innen telekom, blant annet i Telenor og Ventelo.