[tabgroup]

[innholdsannonser]

Maskinvaren i Asus PadFone Infinity A80

Telefonen drives av en Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 systembrikke med quad-core 1,7GHz Krait prosessor og Adreno 320GPU. Dette gir PadFone Infinity maskinkraft på linje med konkurrerende toppmodeller i markedet. Telefonen kommer i varianter med 32 og 64GB intern lagring og 2GB RAM. Det er ikke støtte for ekstra minnekort. Ellers finner vi som forventet NFC-støtte, LTE/4G, Bluetooth 4.0 og selvsagt den tilhørende dockingen PadFone Station. Dockingen har også et 5000mAh batteri innebygget som benyttes når telefonen brukes i «tabletmodus».

Skjerm

PadFone Infinity har en 5 tommer stor Super IPS+ LCD-skjerm. Oppløsningen er på 1080 x 1920px, noe som gir en respektabel pikseltetthet på 441ppi. Skjermen er dekket av Cornings Gorilla Glass 2, og oppleves som svært god og lyssterk også ved utendørs bruk. PadFone Station på sin side byr på en 10,1 tommer stor skjerm med 1200 x 1920px oppløsning, noe som gir en pikseltetthet på denne rundt 226ppi.

Kamera

Telefonen har fått de sedvanlige to kameraene. Hovedkameraet er på 13MP mens frontkameraet byr på 2MP oppløsning. I tillegg har også dockingen et 1MP kamera innebygget. Kameraet har standardfunksjoner som geotagging, ansiktsgjenkjenning og berøringsfokus.

Design

Designmessig synes undertegnede PadFone Infinity har tydelige likhetstrekk med de siste generasjonene av iPhone, uten at det i seg selv er negativt. Den kommer i tre fargevarianter; Titanium Grey, Champagne Gold og Hot Pink.

Telefon og Tablet i ett

Ett av telefonens store partytriks er selvsagt muligheten til å gjøre den om til et 10,1″ tablet ved å sette den inn i den medfølgende PadFone Station. Dockingen i seg selv er bare en ekstra skjerm, som også har et ekstra batteri på 5000mAh innebygget, og det er fremdeles telefonen som driver det hele.

Skulle telefonen ringe mens du bruker PadFone som nettbrett er det bare å ta telefonen ut av dockingen og svare, uten at appene du benyttet blir påvirket, slik at du kan smette den tilbake når samtalen er over, og fortsette der du slapp.

[padfonecontent]

Generell info
Fysiske data
OS og Hardware
Skjerm
Kamera
Lyd
Minne
Data
Funksjoner
Batteri

 

Prissøk for: Asus PadFone Infinity A80
ButikkPrisLagerstatus
*Søk er basert på produsentens varenummer - A80-1A017WWE

[/tabgroup]