[box_light]

Vi har tidligere omtalt ryktene om at en Mini-utgave av HTC One er underveis. Nå har bilder som angivelig viser nykommeren sammen med storebror dukket opp på nettstedet GSMArena.

[innholdsannonser]

Kortere og tynnere med slanket maskinvare

Dersom bildene er ekte ser det ut som den fysiske størrelsesforskjellen mellom telefonene ikke er så alt for stor. Mini ser ut til å være like bred som storebror, men kortere og muligens litt tynnere.

HTC One Mini ryktes å ha en 4,3 tommer stor skjerm med 720p oppløsning, dual-core CPU (uvisst hvilken, men basert på at det er Snapdragon 600 som sitter i HTC One antar vi at det vil være snakk om en systembrikke fra Qualcomm med tilhørende Krait CPU), 2GB RAM, 16GB intern lagring og et 1700mAh batteri. Angivelig skal One Mini få et UltraPixel kamera på 4 megapiksler akkurat som storebror, BeatsAudio og stereohøyttalere i front.

Kan bli en arg konkurrent til S4 Mini

Om telefonen prises riktig vil den kunne bli en solid konkurrent til Samsungs kommende Galaxy S4 Mini, og hjelpe HTC ytterligere med å komme seg på beina igjen økonomisk. HTC One har allerede med sin salgssuksess begynt å snu skuta for den skadeskutte Taiwanske produsenten, og Mini sammen med Phablet-utgaven av One som også ryktes å skulle dukke opp vil få oppgaven med å fullføre snuoperasjonen.

Det hevdes at HTC One Mini skal lanseres i August, og vi kommer til å følge med på ryktestrømmen rundt telefonen frem til den tid.

Kilde: GSMArena

[/box_light]