[box_light]

Sony har lansert nok en modell i Xperia-serien; mellomklassetelefonen Sony Xperia M.

[innholdsannonser]

Telefonen har en 4 tommer stor skjerm med FWVGA-oppløsning (854 x 480px), drives av en Qualcomm Snapdragon S4 Plus systembrikke med 1GHz Dual-core Krait CPU, Andreno 305 GPU og 1GB RAM.

Xperia M har et 5MP hovedkamera med Sonys Exmor RS-sensor, som er i stand til å spille inn video i 720p. Frontkameraet er på 0,3MP til bruk i videosamtaler. Legringsmessig finner vi 4GB internminne, som kan utvides med ekstra minnekort.

Når det kommer til tilkoblinger finner vi dual-band Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0, NFC og FM-Radio.

For kunder som ønsker et rimeligere alternativ

[quotes_left]»Kunder som ønsker å ta sine første steg inn i Xperia-verdenen vil gjøre lurt i å ta en titt på Xperia M eller Xperia M dual»[/quotes_left]I følge Sony er Xperia M designet for å «bringe Xperia-opplevelsen til nye markeder og prissegmenter.»

«Kunder som ønsker å ta sine første steg inn i Xperia-verdenen vil gjøre lurt i å ta en titt på Xperia M eller Xperia M dual» uttaler Calum MacDougall, direktør for Xperia Marketing hos Sony Mobile Communications.

Xperia M inkluderer Sonys «one-touch»-funksjoner, og kan dermed kobles sammen med andre Sony-produkter via NFC, som f.eks. det trådløse headsettet SBH20 og Sonys BRAVIA-TVer med NFC.

Følger designet til Xperia Z

Designmessig følger Xperia M linjene satt ved lanseringen av flaggskipet Xperia Z. Telefonen har også belysning som kan skifte farge, og tilpasses av brukeren for å varsle om innkommende anrop og tekstmeldinger. Telefonen kjører Android 4.2 Jelly bean, og den vil komme i fargevariantene Sort, Hvit, Gul og Lilla.

Kommer i tredje kvartal

Telefonen skal komme for salg i tredje kvartal i år, men om telefonen vil komme i Norske butikkhyller har vi enda ingen informasjon om. Dersom den dukker opp er det tradisjonelt ikke enorm etterspørsel etter Dual-SIM telefoner i Norge, så det vil etter all sannsynlighet være snakk om standardutgaven i så fall.

[/box_light]

 

Kilde