I følge Korea Herald har spennende ting foregått på et konferanserom hos Samsung i dag. Med hele toppledelsen, inkludert Yoon Bo-keun og Shin Jong-kyun (for oss bedre kjent som J.K. Shin) på plass, har Samsung diskutert sine designlinjer for fremtiden.

Design 3.0

Design 3.0 som Samsung kaller planene skal ha som mål å få Samsungs produkter til å skille seg ut, og gjenspeile «positive verdier». Med tanke på at J.K. Shin deltok i møtet er det naturlig å anta at det også er snakk om nye designlinjer for mobiltelefonene fra Samsung.

Med utgangspunkt i kodenavnet Samsung har valgt å bruke, kan vi dele opp selskapets mobiltelefoner i tre generasjoner. Design 1.0 vil i så fall omfatte alle telefoner til og med Samsung Galaxy SII, Design 2.0 starter med Samsung Galaxy SIII og vil da fortsette frem til de nye designlinjene er på plass, mens Design 3.0 selvsagt er neste generasjon.

På plass neste år?

Samsungs nye designføringer vil nok tidligst være på plass neste år, og linjene som da har vart i to års tid vil være godt modne for utskifting. Mange vil nok også håpe på at dette også kan føre med seg nye materialer. Samsung har tidligere uttalt at de har stor tiltro til bruken av polykarbonat, men om de kan ignorere markedets ønsker om materialer som føles mer eksklusive og solide i det uendelige er tvilsomt.

Det har også vært hevdet at Samsung rett og slett selger for mange telefoner til å praktisk kunne produsere dem i f.eks. aluminium, men, dersom HTC som til sammenligning nå er blitt en lilleputt kan klare å få ut over 5 millioner enheter av HTC One burde det ikke være umulig for Samsung å produsere tilstrekkelige mengder telefoner i samme materiale.

Hva tror du kommer?