[box_light]

Huawei har annonsert at modellene Ascend D1 og P1, samt Honor 2 vil bli oppdatert til Android 4.2 (Jelly Bean)

[innholdsannonser]

Sammen med oppdateringen av operativsystemet vil også Huaweis eget Emotion UI oppdateres til versjon 1.6. Huawei har også opplyst at ytterligere modeller vil oppdateres til 4.2 Jelly Bean, men har ikke gitt konkret informasjon om hvilke modeller det er snakk om.

Huawei forbereder seg også til å lansere to nye telefoner i løpet av de kommende ukene, Huawei Ascend P6 og Huawei Honor 3.

Huawei Ascend P6

Ascend P6 forventes å ta tittelen som verdens tynneste smarttelefoner når den lanseres med en tykkelse på bare 6,2 millimeter. Telefonen ryktes å ha en 4,7 tommer stor skjerm med HD-oppløsning (uvisst om det er snakk om 720p eller 1080p), Hisilicon K3V2 quad-core prosessor og 2GB of RAM.

Kameramessig hevdes det at telefonen får et hovedkamera på 8 megapiksler og et frontkamera på 5 megapiksler, en unormalt høy oppløsning for frontkameraer i smarttelefoner.

Huawei Honor 3

Honor 3 skal i følge Huaweis styreformann Richard Yu være en direkte konkurrent til Samsung Galaxy S4. Telefonen som i følge lekkede bilder er bygget i metall skal være vann, støv og støtsikker, drives av en Hisilicon K3V3 quad-core prosessor med Mali-T658 GPU, og ha 2GB RAM. Skjermen skal ha 1080p oppløsning, men det er ikke sagt noe om størrelse på denne.

Hovedkameraet er på 13 megapiksler og som Ascend P6 vil det være snakk om en svært slank telefon (6,3mm).

 

[/box_light]