[box_light]

Det er bare noen dager siden ryktene om en «Google Edition» av HTC One dukket opp, og ryktene rundt HTCs første fulltreffer i markedet fortsetter å gå på høygir. Nå hevdes det også at både en større og en mindre utgave av HTC One er rett rundt hjørnet.

[innholdsannonser]

HTC One 5.x

Standardutgaven av HTCs flaggskip «bare» har en 4,7 tommer stor skjerm, sammenlignet med konkurrentenes 5 tommer, og det hevdes nå at en ny utgave av HTC One med en skjerm på mellom 5 og 6 tommer vil bli annonsert i løpet av sommeren. Dermed vil i så fall HTC ha en attraktiv konkurrent ikke bare til konkurrentenes flaggskip størrelsesmessig, men muligens også populære Phablets som Galaxy Note II og den kommende Galaxy Note III.

Selv om det ikke finnes noen offisiell bekreftelse på spesifikasjoner, vil det være naturlig å anta at en eventuell plus-size HTC One vil ha akkurat samme innmat som standardutgaven.

HTC One Mini

Det ryktes også at HTC vil lansere en Mini-utgave av One. Denne telefonen finnes det også litt mer håndfast informasjon om. Med kodenavn HTC M4 (One hadde kodenavn M7) ser HTC One Mini ut til å få en 4,3 tommer stor skjerm med 720p oppløsning, dual-core CPU, 2GB RAM, 16GB intern lagring og et 1700mAh batteri. Angivelig skal One Mini få et UltraPixel kamera, akkurat som storebror, men det er ikke lekket informasjon om oppløsning på dette eller om det er samme kameraet som HTC One.

Inspirert av Samsung?

Ryktene som stadig dukker opp rundt HTC for tiden kan tyde på at den Taiwanske produsenten har kikket til sine Koreanske konkurrenter og velger å utnytte merkenavnet og suksessen mest mulig. Når det er sagt kan det være en fornuftig plan for et selskap i store problemer med stadig synkende markedsandeler og masseflukt i ledelsen. Med over 5 millioner solgte enheter av HTC One vil eventuelle variasjoner rundt denne kunne være det siste lille løftet HTC sårt trenger for å holde hodet over vannet også i fremtden.

Kilde

[/box_light]