Ryktene om en vanntett Samsung Galaxy S4 har surret rundt på nett de siste ukene. Nå har også bilder av telefonen dukket opp, og viser noe uventet en telefon som er ganske ulik originalen.

Stort sett samme spesifikasjoner

Spesifikasjonene på Galaxy S4 Active har vært ventet å være de samme som på normalutgaven, noe bildene også bekrefter. Den kjører en 1,9GHz quad-core CPU og Adreno 320 GPU, noe som tyder på at telefonen på bildene har samme Snapdragon 600 systembrikke som standardutgaven vi finner i Norske butikkhyller.

Kameraet er imidlertid i følge GSMarena nedgradert fra 13 megapiksler til 8 megapiksler.

Litt mindre skjerm?

Skjermen sies å også være den samme, og dermed fem tommer stor med full HD-oppløsning. Systemspecs på bildet viser imidlertid en pikseltetthet på 480ppi, noe som er litt høyere enn standardutgavens 441ppi. Dette kan tyde på at skjermen er en liten smule mindre. (Et kjapt regnestykke gir oss en størrelse på 4,8 tommer).

En av grunnene til at skjermen har krympet en liten smule kan være at S4 Active har fått tre fysiske knapper under skjermen, noe standardutgaven mangler. Telefonen ser også ut til å være bygget i metall, noe som vil være en stor forskjell fra S4.

Det er foreløpig ikke kommet noen offisiell informasjon fra Samsung angående S4 Active, men det forventes at annonseringen er rett rundt hjørnet.