[box_light]

Sony er travelt opptatt om dagen, og har de siste månedene lansert Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia L, Xperia SP og Xperia ZR. Nå har enda en telefon dukket opp på nett, Sony Xperia UL (kodenavn Gaga).

[innholdsannonser]

Kraftigere enn Xperia Z

Xperial UL som den omtales som på nett (selv om dette muligens ikke blir det endelige navnet) skal være utstyrt med en Qualcomm Snapdragon 600 systembrikke (samme som sitter i Samsung Galaxy S4), men ryktene sier ikke noe om hvor høyt quad-core prosessoren på denne er klokket. Telefonen har skjerm med 1080p oppløsning (størrelse ikke oppgitt, men vi gjetter på rundt 5 tommer), 2GB RAM og 32GB intern lagring.

Det antydes at telefonen har plass til minnekort, og batteriet er oppgitt til 2300mAh.

Ser ut til å være vanntett

Bildene av telefonen viser tydelig at den er pakket full av gummipakninger, noe som tyder på at den vil være vann og støvtett akkurat som så mange andre av Sonys telefoner etter utkjøpet av Ericsson.

Sony har nærmest gjort dette til et varemerke, og bare et fåtall av telefonene de har lansert siden den tid har manglet denne beskyttelsen.

Usikkert når den dukker opp

Lekkasjen av Xperia UL dukket først opp i Kina, og vi har så langt ingen infomasjon om når, hvor eller til hvilken pris telefonen vil bli lansert. Vi kommer imidlertid til å holde øye med ryktene rundt telefonen, og håper å kunne komme tilbake med mer informasjon rundt den så fort som mulig.

 

[/box_light]