[box_light]

ZTE har offisielt annonsert modellen Grand X2, som drives av Intels Atom Z2580 og har et kamera som kan ta bilder i opp til 24fps.

[innholdsannonser]

Dual-core 2Ghz

Telefonen, som ble annonsert under MedPi-konferansen i Monaco, kan skilte med en 4,5 tommer stor skjerm med 720p oppløsning (1280 x 720 piksler), noe som gir en respektabel pikseltetthet på 326ppi. Den drives av en dual-core 2GHz CPU fra Intel, og har 1GB RAM. ZTE Grand X2 har 8GB intern lagringskapasitet og støtte for minnekort.

Les også: Samsung Galaxy S4 Google Edition annonsert

24 bilder per sekund

Hovedkameraet på Grand X2 er på 8 megapiksler, noe som i seg selv kanskje ikke virker spesielt mye i dagens marked (husk dog at megapiksler på ingen måte er noen god målestokk for hvor bra et kamera er), men det har noen ess i ermet. Blant annet kan kameraet ta opp til 24 bilder i sekundet i burst-modus uten lukkerforsinkelse, og det har også bildestabilisering.

I tillegg er frontkamera på 1 megapiksel på plass i telefonen.

Tredje kvartal 2013

Grand X2 leveres med Android (Jelly Bean) og har et 2000mAh batteri. Den forventes å være tilgjengelig i Europa i løpet av tredje kvartal 2013, men vi har ingen informasjon om prisnivå riktig enda, eller bekreftelse på at den også vil være å finne i Norske butikkhyller.

[/box_light]