Evleaks har postet et nytt bilde av telefonen som angivelig skal lanseres av Nokia i morgen, og melder at det er snakk om Lumia 925, ikke Nokias 41MP monster kjent under navnet «EOS» som mange har spekulert i det siste døgnet.

Telefonen, som tidligere har vært kjent under kodenavnet «Catwalk» er i følge lekkasjer bygget i Aluminium, men har bakdeksel av plast på grunn av støtten for trådløs lading. Det er ingen offisiell informasjon om materialvalg enda dog.

Relatert: Teaser for Nokias neste Lumia dukker opp

Ikke noe ytelsesmonster

Telefonen ryktes å være utstyrt med Snapdragon S4 chipset med en dual-core 1,5GHz Krait-prosessor, har 1GB RAM og 16GB intern lagring. Ryktene tilsier også at telefonen vil få samme kamera som Lumia 928, og dermed vil ha 8,7 megapikslers sensor med f/2.0 Carl-Zeiss optikk. Dersom dette er tilfellet må telefonen være tynnere enn Nokias andre modeller da disse ikke har hat den samme bulen ut rundt objektivet som bildene vi har sett av Catwalk.

Relatert: Nokia «Catwalk» stikker hodet frem

Dermed er det enda noen som holder håpet oppe om at vi får se noe mer spennende på eventen Nokia skal holde i London i morgen. Evleaks har en tendens til å være rimelig nøyaktige i lekkasjene sine dog, så vi får smøre oss med tålmodighet en stund til før vi vet noe sikkert.

Kilde: Evleaks