[box_light]

Det er bare noen dager siden Nokia annonserte sin nye toppmodell Lumia 928, og allerede i morgen skal finnene arrangere en event i London, hvor enda en ny Nokia-modell forventes lansert.

[innholdsannonser]

Teaser i reklamefilm

I går ga Nokia en ørliten smakebit på hva som er i vente i en tv-reklame på Britisk tv, hvor bilder av baksiden på en telefon med svært fremtredende kamera ble vist, sammen med teksten «More than your eyes can see». Bildene vist i reklamespotten minner mistenkelig om de lekkede bildene av en Lumia med kodenavn «Catwalk» som dukket opp forrige måned, og spekulasjonene går nå varme på om dette er Nokias neste «PureView»-telefon, som tidligere har vært kjent under navnet «EOS».

Relatert: Faktaside for Nokia Lumia 928

Nokia EOS

Også EOS har ryktes å skulle bli bygget i Aluminium, og skal angivelig få en 41MP sensor, og mange mener at nettopp teksten «More than your eyes can see», kombinert med et svært fremtredende kamera på bildene, aluminiumskonstruksjon og ikke minst at Nokia holder en helt egen event for telefonen fremfor å annonsere den sammen med Lumia 928 tyder på at noe stort er å vente.

Lumia 925?

Et annet alternativ er at dette dreier seg om Lumia 925, som skal være relativt likt utstyrt som Lumia 920, men da tydeligvis med litt ekstra fokus på kameraet. Mange mener dog at om dette var tilfelle ville den blitt annonsert på Fredag sammen med 928.

[/box_light]