[box_light]

Det har en stund versert rykter om at Nokia jobber med en oppfølger til Lumia 920 bygget i aluminium. Når det meste nå tyder på at dette ikke kan dreie seg om Lumia 928, som basert på lekkede bilder ser ut til å være bygget i plast, er det tydelig at det er enda en Lumia underveis.

[innholdsannonser]

Aluminiumsramme

Bilder har lekket av en angivelig Nokia med kodenavn «Catwalk», som ser ut til å ha aluminiumsramme og bakdeksel i plast, antageligvis for å begrense signaltap, eller eventuelt bedre støtte for trådløs ladning. Mye tyder også på at Nokia har valgt å bruke hele aluminiumsrammen som antenne, slik som Apple har gjort med iPhone 4/4S.

Iøynefallende kamera

Når vi titter på bildene er det første som vekker interresse (hos undertegnede i alle fall) hvor fremtredende kameraets objektiv stikker ut på baksiden, og størrelsen på dette. Dette kan enten bety at telefonen er ekstremt tynn, eller at den har en langt større sensor i kameraet enn normalt på telefoner. Snakker vi om en ny PureView?

Ut over dette er det lite som er kjent om denne nye telefonen, men vi regner med at det kommer flere lekkasjer og ikke minst en annosering med stor fanfare fra Nokia i løpet av relativt kort tid.

 

[/box_light]