[box_light]

Ved lanseringen forrige måned var Facebooks nye satsing «Facebook Home» begrenset til en håndfull enheter. Nå ser det imidlertid ut som også eiere av HTC One og Samsung Galaxy S4 kan gi telefonene sine et «facebookløft», om enn via en bakvei.

[innholdsannonser]

Ikke Facebook Home som er oppdatert

Etter siste oppdatering av den offisielle standard Facebook-appen (ikke Facebook Home), er disse telefonene i stand til å kjøre Facebook Home launcheren. På Galaxy S4 vil du få opp en pop-up som ber deg bekrefte om du øsnker å kjøre Home selv om telefonen offisielt ikke støtter dette. På HTC One kommer ingen slik bekreftelse, men alt ser ut til å fungere som det skal allikevel på begge telefonene.

Det rapporteres også at Sonys Xperia ZL kan benytte launcheren og at Home fungerer som den skal.

Muligens utilsiktet

Dette er sannsynligvis ikke helt tilsiktet fra Facebooks side, da det er tvilsomt at utrullingen i så tilfelle ville vært så stille som den har vært, men det kan tyde på at de er klare for å offisielt støtte disse modellene ganske snart. Ved lanseringen av Home lovet Facebook at det skulle komme månedlige oppdateringer med støtte for flere modeller.

Så, om du ønsker å gjøre telefonen din enda mer Facebooksentrert og eier en av de overstående telefonene (eller en av de som var støttet ved lansering) er det bare å sette i gang.

[/box_light]