Samsung Galaxy S4 Mini har fått en god dose oppmerksomhet etter at den ble kjent, og det har vært ventet at den ville bli lansert i løpet av kort tid etter at Galaxy S4 kommer i butikkhyllene.

Nå ser det imidlertid ut som Samsung utsetter lanseringen. I følge SamMobile kommer Samsung til å lansere S4 Mini først i midten av Juli, ikke i slutten av Mai som var forventet. Det er ikke oppgitt noen spesifikk grunn til forsinkelsen.

Relatert: Faktaside for Samsung Galaxy S4

Bekreftet via User-Agent Profile

At en Samsung Galaxy S4 Mini er underveis ble nylig bekreftet via Samsungs UAProf-oversikt. Når det kommer til spesifikasjoner vil Galaxy S4 Mini angivelig ha en 4,3 tommers qHD-skjerm, 8 megapikslers kamera og komme med Android 4.2.2 fra fabrikk. Operativsystemet vil selvasgt være kledd opp i Samsungs eget TouchWiz Nature UX grensesnitt.

Fire varianter av Galaxy S4 Mini

I følge ryktene vil Samsung lansere Galaxy S4 Mini i fire varianter, GT-I9190 med quad-core prosessor og HSPA+ støtte, GT-I9192 med dual-core prosessor, HSPA+ støtte of Dual-SIM, GT-I9195 med LTE og GT-I9198. Sistnevnte er beregnet på det Kinesiske markedet og vil etter alt å dømme ikke være tilgjengelig i resten av verden.

Mest sannsynlig vil det være enten GT-I9190 eller GT-I9195 som finner veien til Norge.