[box_light]

Det ryktes at en helt ny Galaxy-serie er underveis fra Samsung. Serien, som i følge en kilde internt i Samsung har fått navnet Galaxy Mega, består i første omgang av to modeller under utvikling, Galaxy Mega 5.8 og Galaxy Mega 6.3

[innholdsannonser]

Galaxy Mega 5.8 har modellnummer GT-I9512, og ikke overraskende en skjermstørrelse på 5,8 tommer. Modellnummeret hinter også om støtte for dual-sim.

Galaxy Mega 6.3 har fått modellnummer GT-I9200, noe som tyder på at det ikke er snakk om Galaxy Note III selv om denne også forventes å ha en skjerm på 6,3 tommer, da Note-modellene tradisjonelt har hatt modellnummer Nxxx, slik som Galaxy Note (N7000) og Galaxy Note II (N7100).

Dermed antar vi at Galaxy Mega 6.3 vil få Samsungs typiske AMOLED-skjerm, og mangle S-Pen støtte, mens Galaxy Note III vil som forventet få en LCD med støtte for S-Pen, noe som vil gi sluttbruker muligheten til å velge bort støtte for denne i bytte mot den tradisjonelt bedre bildekvaliteten på AMOLED-skjermer.

Telefonene skal i følge ryktene komme av samlebåndet når vi kommer mot sommeren, med Galaxy Mega 5.8 som skal dukke opp i månedsskiftet Mai/Juni (uke 22), og Galaxy Mega 6.3 rundt midten av Juni (uke 25). Dermed kan vi forvente mer informasjon og rykter rundt telefonene i løpet av de kommende ukene.

Kilde: SamMobile

[/box_light]