[box_light]

Samsung US la i natt ut første offisielle teaserbilde av Samsung Galaxy S4 på twitter. Bildet er, ikke overraskende, ikke spesielt detaljert, men vi kan se at telefonen har samme avrundede form som bildene og videoen lekket i går.

Imidlertid er det bare en logo hvor teaserbildene hadde frontkamera, høyttaler og sensorer, slik at dette ikke kan brukes til å vurdere ektheten av de lekkede bildene.

Lansering nærmer seg med stormskritt, og vi kommer garantert til å se mange lekkasjer og teasere de neste 48 timene. Andre nylige spekulasjoner rundt telefonen inkluderer 3D-kamera og Floating Touch.

Relatert: Flere angivelige bilder av Galaxy S4 lekket

Spekulasjonene rundt 3D-kamera er på relativt tynt grunnlag, og har dukket opp etter at Samsung søkte varemerkebeskyttelse for en logo for 3D-kamera. Naturlig nok har spekulasjonene løpt løpsk om hvorvidt dette betyr at Galaxy S4 kommer med 3D-kamera, men reellt sett kan det like gjerne være beregnet for fotodivisjonen hos Samsung.

Floating Touch debuterte i Sony Xperia Sola for en god stund siden, og gir brukeren mulighet til å navigere ved å holde fingeren like over skjermen uten å faktisk berøre den.

Relatert: Bilder av Galaxy S4 lekket på nett?

Samsung Galaxy S4 lanseres på en event i New York på Torsdag, og forventes å få Samsungs nye Exynos 5 Octa systembrikke med åttekjerners prosessor, 2GB RAM, PowerVR SGX 544MP GPU og 16, 32 eller 64 GB Intern lagring.

[/box_light]