[box_light]

For bare noen timer siden ble det postet 10 bilder på et kinesisk diskusjonsforum som angivelig viser Samsungs nye toppmodell Samsung Galaxy S4. Bildene viser en smarttelefon med 5 tommers skjerm som følger designlinjene satt med Galaxy S3. Specs i følge skjermbildene matcher de siste lekkasjene om telefonen, noe som gjør bildene mer troverdige, selv om de selvsagt kan være forseggjorte forfalskninger.

Tilpasset Kinesisk operatør

Telefonen som ser ut til å være tilpasset den kinesiske operatøren Unicom er merket GT-I9502. Den har 1080p skjerm, kjører Android 4.5.2 og har en systembrikke kalt «Universal5410» med 1,8GHz Quad-core CPU. 2GB RAM og PoverVR SGX 544MP GPU er også på plass, noe som er helt i henhold med de ferskeste ryktene rundt den kommende telefonens spesifikasjoner.

«Universal5410» er trolig et kodenavn for Exynos Octa 5410, som kjører en åttekjerners CPU med 4 x Cortex A15 som driver tyngre arbeidsoppgaver og 4 x Cortex A7 som tar seg av de lette jobbene for å spare strøm. Det hevdes også at telefonen skal kunne benytte alle åtte kjerner samtidig ved virkelig tunge jobber.

Relatert: Faktaside for Samsung Galaxy S4

Kamuflert?

Før lanseringen av Galaxy S3 dukket det opp mange bilder av telefonen kamuflert i falske deksler. Dette ser imidlertid ikke ut til å være tilfelle på disse bildene, selv om det ikke kan utelukkes.

Vi har også fått tilbakemeldinger fra lesere som mener telefonen på bildene er påfallende lik Galaxy Note II, noe undertegnede må si seg enig i, det er dog små forskjeller her og der, så det er vanskelig å si sikkert. At telefonen har lignende design som Samsungs modeller siden S3 ville imidlertid ikke være noen stor overraskelse, og Samsung har allerede bekreftet at også S4 vil være laget i plast.

Nå er det imidlertid bare 3 dager igjen til telefonen lanseres offisielt på en tilstelning i New York 14.03, og vi får endelige svar på hvordan årets mest forventede telefon blir.

Oppdatering:

Det er også postet en video på youtube som ser ut til å være fra samme kilde som bildene

[/box_light]