Samsung er klare for lansering av sitt nye flaggskip Samsung Galaxy S4 om 10 dager i New York, og har sendt ut invitasjonene til eventen i tillegg til å bygge omtale ved små teasere på Twitter og Facebook.

Nå har de også postet en teaservideo på Youtube. Videoen gir som Samsung har for vane fint lite håndfast informasjon om den kommende telefonen, men åpner med utsagnet «It is going to be the most amazing product since the TVs went colour. It is going to be very exciting isn’t it?»

I følge Eldar Murtazin, som hevder å ha sett den nye telefonen bak lukkede dører vil Galaxy S4 ha samme byggestandard som Galaxy S3, og være bygget hovedsaklig i plast. Han forteller også at Galaxy S4 i motsetning til forgjengeren ikke vil ha radikale endringer i designlinjene til Samsung.

Lekkasjene som har kommet til nå tyder fremdeles på en Exynos Octa 5410 systembrikke, med en PowerVR 544MP GPU. 2GB RAM og lagringsalternativer på 16/32 og 64GB forventes. Telefonen kommer etter alt å dømme med 4,99 tommers HD-skjerm og Androind 4.2 forhåndsinstallert.

Se vår faktaside for Samsung Galaxy S4