Flere kilder, inkludert The Verge og SamMobile rapporterer at Samsung etter alt å dømme kommer til å lansere sitt nye flaggskip, Samsung Galaxy S4, på en event i New York om en snau måned.

Startet på Twitter

Spekulasjonene kommer etter at Eldar Murtazin fra Mobile-review.com tweetet om en «stor nyhet» fra Samsung denne datoen, som nok en gang ville ta glansen av HTCs lansering av en ny One modell.

Nettstedet SamMobile var raskt på banen og meldte at denne twittermeldingen refererte til Samsung Galaxy S4, siden Galaxy S3 i aller høyeste grad stakk kjepper i hjulene for HTCs flaggskip i 2012.

Designlinjer fra Galaxy Note 8.0

Som alltid rundt lanseringstider holder Samsung kortene tett til brystet, og selv om det har vært mange rykter og spekulasjoner rundt designet på Samsungs nye toppmodell er det enda svært lite håndfast informasjon. Det nye nettbrettet Galaxy Note 8.0 vil etter all sannsynlighet lanseres på MWC neste uke dog, og kan nok gi en god pekepinn på designlinjene Galaxy S4 også vil følge.

Som med Galaxy S3 i fjor forventes fokuset ved lanseringen av Galaxy S4 å være langt mer rettet mot funksjoner og egenskaper, fremfor specs. Kilder hevder at Samsung Galaxy S4 vil få  enda flere nye funksjoner enn Galaxy S3 fikk sammenlignet med sin forgjenger.