Det har vært flere lekkasjer om ZTEs nye toppmodell, ZTE Nubia Z5, og dens 5 tommer store 440 ppi skjerm. Nå får vi de første bildene som også viser det nye flaggskipet til ZTE forfra.

Nubia Z5 ser ut til å være en såkalt unibody-konstruksjon, og du vil trolig ikke finne plass til ekstra minnekort, eller ha muligheten til å enkelt bytte batteri på telefonen selv. Utover HD-skjermen vil ZTE Nubia Z5 by på Snapdragon S4 Pro systembrikke med firekjerners CPU, 2 GB RAM, og et 13 MP kamera.

ZTE Nubia Z5 ryktes å være bare 7,6mm tykk, og skal ha to høyttalere bak. Den lanseres i Kina neste uke, og vi vil da få de første hintene om hvor den vil ligge prismessig i forhold til konkurrentene. Det vi kan være forholdsvis sikre på er at den vil følge ZTEs tradisjon, og sannsynligvis vil være relativt rimelig sammenlignet med andre telefoner med samme spesifikasjoner.

DEL
Joachim eier og driver Mobilfakta.no, og fungerer som redaktør, skribent, designer, koder og generell potet. Har jobbet en årreke innen telekom, blant annet i Telenor og Ventelo.